Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΣΘΕΝΗ!!!!

                                          ΑΣΘΕΝΗ
1)ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ PATCH PANEL 24 ΘΕΣΕΩΝ 
 patch panel cat6 panduit πιστοποιημένο με fluke

2)ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ VISION X ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ
 Το σύστημα ασφαλείας Vision-X προσφέρει ένα πλήθος δυνατοτήτων που περιλαμβάνουν ενσωματωμένες λειτουργίες Proximity, πολλαπλοί τρόποι συνδεσμολογίας, ταχύτατο προγραμματισμό μέσω λογισμικού υπολογιστή και το πιο απλό περιβάλλον χρήστη/εγκαταστάτη της αγοράς.

Vision-X - Η λύση για την επιχείρηση σας!
Έχετε την ευθύνη της προστασίας του προσωπικού και της επιχείρησης σας. Εάν υπάρξει κάποια διάρρηξη ή άλλο περιστατικό, η απώλεια δεν είναι μόνο η κλοπή ή η καταστροφή αντικειμένων˙ είναι η απώλεια της άνεσης και της ασφάλειας που άλλοτε προσέφερε ο χώρος εργασίας σας. Το Vision-X σας παρέχει μία επεκτεινόμενη λύση, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί ιδανικά στις ανάγκες σας. Αυτό το σύστημα ασφαλείας συνδυάζει μία πληθώρα λειτουργιών συναγερμού με δυνατότητες ελέγχου πρόσβασης, που πάντα επιθυμούσατε. Με τεχνολογία προσανατολισμένη στο μέλλον και με την ικανότητα προσαρμογής στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας και το περιβάλλον εργασίας, η Digiflex έχει εξαλείψει την πολυπλοκότητα της αναζήτησης της κατάλληλης λύσης ασφαλείας για την επιχείρηση σας. Μην κοιτάξετε πέρα από το Vision-X για να ξεκλειδώσετε την λύση ασφαλείας που έψαχνε η επιχείρηση σας.
Επεκτασιμότητα
Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική, και το Vision-X μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε απαίτηση. Είναι ικανό να παρέχει απλές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις για μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, ενώ είναι αρκετά δυνατό ώστε να χειριστεί έως 144 ζώνες και 16 θύρες πρόσβασης όταν επεκταθεί πλήρως. Το Vision-X έχει την ικανότητα αποθηκευσης έως και 256 χρηστών. Με προγραμματιζόμενα επίπεδα πρόσβασης, εσείς καθορίζεται ποιες λειτουργίες μπορεί να εκτελέσει κάθε  μέλος του προσωπικού: από απλούς χειρισμούς όπλισης/αφόπλισης του συστήματος, έως πρόσβαση σε απαγορευμένες περιοχές 
Ενσωματωμένος Έλεγχος Πρόσβασης
Ο έλεγχος πρόσβασης δεν είναι πλέον ένα χαρακτηριστικό των μεγαλύτερων και ακριβότερων συστημάτων. Το Vision-X ενσωματώνει τεχνολογία proximity της Digiflex, παρέχοντας μία προσιτή και αποδοτική λύση για έλεγχο πρόσβασης έως και 16 θυρών ή proximity αναγνωστών ιδανική για μεσαίου μεγέθους εμπορικές εγκαταστάσεις. Οι συμβατοί αναγνώστες proximity διαθέτουν ελεγκτή εισόδου/εξόδου και θύρας, μειώνοντας έτσι το κόστος και απλοποιώντας την εγκατάσταση. Η Digiflex σας παρέχει κάποιες επιλογές συσκευών ελέγχου πρόσβασης που περιλαμβάνουν εσωτερικούς ή αδιάβροχους εξωτερικούς αναγνώστες proximity, πληκτρολόγια με ενσωματωμένο καρταναγνώστη, ή βιομετρικούς αναγνώστες δακτυλικού αποτυπώματος για μέγιστη ασφάλεια.
Χαρακτηριστικά Ελέγχου Πρόσβασης
Με χαρακτηριστικά ελέγχου πρόσβασης όπως Προγράμματα Ημερομηνίας/Ώρας ή Ημέρας της Εβδομάδας και Αργιών, σας επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο της πρόσβασης των εργαζομένων σας και των λειτουργιών όπλισης/αφόπλισης του συστήματος. Έως και 16 χρονικές ζώνες μπορούν να ρυθμιστούν, με καθεμία να περιέχει έως 4 χρονικές περιόδους. Οι χρονικές ζώνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εφαρμογές όπως η αυτόματη όπλιση/αφόπλιση του συστήματος, ή το αυτόματο κλείδωμα θυρών, ή ο έλεγχος πρόσβασης χρηστών σε συγκεκριμένες θύρες, ή το αυτόματο ON/OFF εξόδων.
Πολλαπλές Επιλογές Όπλισης
Η ευελιξία του Vision-X, φαίνεται στην δυνατότητα του να παρέχει τη σωστή επιλογή οπλισμού για κάθε επιχείρηση. Έως και 256 ανεξάρτητοι χρήστες του συστήματος έχουν την δυνατότητα επιλογής του τρόπου όπλισης/αφόπλισης, μέσω ενός μοναδικού κωδικού PIN (έως και 8 χαρακτήρων), ή ενός τηλεχειριστηρίου, ή μίας κάρτας/ενός μπρελόκ proximity, ή ενός δακτυλικού αποτυπώματος, ή της λειτουργίας αυτόματου οπλισμού. Η λειτουργία της Αυτόματης Όπλισης, επιτρέπει στο χρήστη τον προγραμματισμό της όπλισης του συστήματος αυτόματα, σε προκαθορισμένη στιγμή. Τα χρονοπρογράμματα μπορούν επίσης να ελέγξουν το κλείδωμα/ ξεκλείδωμα θυρών, ή το ON/OFF του φωτισμού ενός κτιρίου, κ.τ.λ.
Απλή Λειτουργία
Το πληκτρολόγιο του Vision εμπεριέχει ένα γραφικό περιβάλλον χρήστη με ενσωματωμένο ελληνικό μενού κειμένου. Τα έγχρωμα και φωτιζόμενα πλήκτρα, διευκολύνουν τη χρήση του ακόμα και τη νύχτα. Το κόκκινο και πράσινο LED ενδείξεως, σας πληροφορούν για την κατάσταση του συστήματος (Οπλισμένο/Αφοπλισμένο) και το ενσωματωμένο buzzer σας παρέχει ακουστική επιβεβαίωση κατά τον χειρισμό του συστήματος. Τα πληκτρολόγια με τον ενσωματωμένο αναγνώστη proximity, επιτρέπουν στο χρήστη την όπλιση/αφόπλιση του συστήματος ή το ξεκλείδωμα μίας θύρας, απλά παρουσιάζοντας το μπρελόκ μπροστά από το πληκτρολόγιο. Σε περιπτώσεις εξωτερικών εγκαταστάσεων, όπως εισόδους αποθηκών ή κεντρικών εισόδων κτιρίων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν αδιάβροχα πληκτρολόγια από ανοξείδωτο ατσάλι (κανονικής ή λεπτής σχεδίασης).
Εύκολος Οπλισμός από Απόσταση
Το Vision-X μπορεί να προγραμματιστεί για έλεγχο μέσω ενός τηλεχειριστηρίου που εύκολα προστίθεται στο μπρελόκ σας. Αυτά τα μικρά τηλεχειριστήρια σας επιτρέπουν να οπλίσετε/αφοπλίσετε την περίμετρο της επιχείρησης σας απλά με το πάτημα ενός πλήκτρου. Το ασύρματο χειριστήριο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να θέσει το σύστημα σε κατάσταση νυχτερινής όπλισης ή να λειτουργήσει σαν φορητό μπουτόν πανικού.
Ευελιξία
Στο Vision-X μπορούν να προγραμματιστούν έως και 144 ζώνες, οι οποίες είναι δυνατό να ανατεθούν σε 8 ανεξάρτητα υποσυστήματα. Οι 144 πλήρως προγραμματιζόμενες ζώνες συναγερμού, μπορούν να υποστηρίξουν μαγνητικές επαφές, ανιχνευτές κίνησης και πυρανιχνευτές. Όταν υπάρξει κάποια παραβίαση,
το Vision-X μπορεί να ηχήσει τις σειρήνες, να αποστείλει τα συμβάντα στο κέντρο λήψεως σημάτων σας και να ενεργοποιήσει φώτα, παρέχοντας σας ασφάλεια όλο το 24ωρο. Η κεντρική μονάδα μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 1000 συμβάντα, π.χ. λειτουργίες όπλισης/αφόπλισης και αναφορές πρόσβασης θυρών για κάθε χρήστη, τα οποία μπορούν να διαβαστούν στο πληκτρολόγιο από τον κύριο χρήστη. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να παρακολουθήσετε τις κινήσεις του προσωπικού σας καθημερινά. Με 5 εξόδους στην κεντρική πλακέτα (επεκτάσιμες σε 37), και μία ήδη προγραμματισμένη για πόρτα γκαράζ ή ρολό, το Vision-X μπορεί να φροντίσει για όλες τις απαιτήσεις αυτοματοποίησης του κτιρίου σας, συμπεριλαμβανομένου του φωτισμού, του κλιματισμού και της παροχής νερού.
Προστασία της Περιουσίας σας
Το Vision-X σας παρέχει την ευελιξία της διαίρεσης του συστήματος σας σε 8 πλήρως ανεξάρτητα υποστυστήματα, περιλαμβανομένου μίας κοινής περιοχής (αυτή μπορεί να είναι ένας χώρος υποδοχής, ένα χωλ, ή ένας υπόγειος χώρος στάθμευσης). Δίνει τη δυνατότητα στο προσωπικό σας να οπλίσει/αφοπλίσει τα υποσυστήματα στα οποία τους έχει δοθεί πρόσβαση, χωρίς να επηρεάζουν άλλες περιοχές της επιχείρησης σας. Για την άνεση σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πληκτρολόγιο για όλα τα υποσυστήματα ή ξεχωριστά για κάθε ένα.
Οικονομικά Αποδοτική Τεχνολογία
Η τεχνολογία αιχμής στα συστήματα ασφαλείας ήταν μέχρι πρότινος δυσπρόσιτη για μερικούς, λόγω του απαγορευτικού κόστους. Τώρα, το Vision-X εξαλείφει αυτό το εμπόδιο, χάρι στην ασυναγώνιστη αναλογία τιμής/απόδοσης του. Τα πλεονεκτήματα ξεκινούν από τη φάση της εγκατάστασης, η οποία είναι εύκολη, φθηνή, και εάν το επιθυμείτε, ασύρματη. Οι πολύπλοκες εγκαταστάσεις είναι πλέον παρελθόν.
Μεγάλη Ταχύτητα, Μεγάλη Ασφάλεια
Το σύστημα ασφαλείας επικοινωνεί με τα υπόλοιπα περιφερειακά του μέσω της ενσωματωμένης σύνδεσης υψηλής ταχύτητας (RS-485 LAN), και για μέγιστη ασφάλεια, χρησιμοποιεί ισχυρή κρυπτογράφηση. Με αυτό τον τρόπο, οι συσκευές μπορούν να τοποθετηθούν έως και 1,2km μακριά από την κεντρική μονάδα, κάνοντας το σύστημα εξαιρετικά ευέλικτο όταν πρόκειται για εγκαταστάσεις σε μεγάλα ή πολλά κτίρια, όπως ξεχωριστές αποθήκες.
Οι επιλογές GSM/GPRS και Ethernet παρέχουν μία υψηλής ασφάλειας διαδρομή αναφορών, εφεδρική της σταθερής τηλεφωνικής γραμμής, ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν κύρια διαδρομή, όπου υφίσταται ψηφιακή ή VOIP τεχνολογία επικοινωνιών στο κτίριο.
Εξασφάλιση Ποιότητας
Όλα τα προιόντα της Digiflex είναι κατασκευασμένα στην Αυστραλία, χρησιμοποιώντας τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας AS/NZS ISO9001 για να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμες επιδόσεις και αξιοπιστία. Για τη δική σας Ασφάλεια, όλα τα προιόντα είναι 100% ελεγμένα και καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 3 χρόνων (από την ημέρα παραγωγής).
Λογισμικό VisionLink
Πολύ εξελιγμένο αλλά ταυτόχρονα εύκολο στη χρήση, το λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης Visionlink σας παρέχει τη δυνατότητα προγραμματισμού και ανάλυσης σε περιβάλλον Windows, για όλα τα κέντρα Vision. Μόλις συνδεθεί στη μονάδα ο εγκαταστάτης, μπορεί να χειριστεί το σύστημα μέσω του εικονικού πληκτρολογίου και να πληροφορηθεί την κατάσταση του συστήματος σε πραγματικό χρόνο. Το VisionLink μπορεί επίσης να παράγει σχέδια εγκατάστασης για μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, διευκολύνοντας τους τεχνικούς στον εντοπισμό των συσκευών του συστήματος όταν εκτελούν εργασίες συντήρησης ή αναβάθμισης.
24ωρη Προστασία
Ο συναγερμός ημέρας του Vision-X σας επιτρέπει την ηχητική επίβλεψη μίας ζώνης ή ομάδας ζωνών, όπως κεντρικές εισόδους εταιρειών ή εισόδους αποθηκών, κατά τη διάρκεια που το σύστημα σας είναι αφοπλισμένο.
Ευέλικτες Επιλογές Επικοινωνίας
Τα πρωτόκολλα επικοινωνίας CID, SIA, Οικιακή Αναφορά και Αναφορές SMS είναι όλα ενσωματωμένα στη βασική έκδοση και η λειτουργία διπλής αναφοράς σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιες
αναφορές θα σταλούν σε κάθε δέκτη και με τη χρήση ποιανού πρωτοκόλλου. Τα GSM CID, GPRS, GSM SMS, CSV-IP πρωτόκολλα καθώς και η Φωνητική Κλήση είναι διαθέσιμα κατόπιν προσθήκης των προαιρετικών μονάδων επέκτασης. Η αναφορές όπλισης/αφόπλισης μπορούν να επιλεχθούν ξεχωριστά για κάθε χρήστη και υποσύστημα, επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη να παρακολουθήσει την πρόσβαση της καθαρίστριας, την επιστροφή των παιδιών από το σχολείο ή την πρόσβαση σε μία συγκεκριμένη απαγορευμένη περιοχή, όλα μέσω του κινητού του τηλεφώνου.
Σημεία κλειδιά με μια ματιά
  • 144 Ζώνες, 265 Χρήστες, 16 Θύρες, 8 Υποσυστήματα Μεγάφωνο/Φάρος σε Τηλεχειρισμό Αναφορές Όπλισης/Αφόπλισης ανά Χρήστη
  • Πληκτρολόγια Proximity - Έως και 16 ανά Σύστημα
  • Διαδραστικός Χειρισμός μέσω Φωνητικών Μηνυμάτων
  • Διπλή αναφορά ανά τύπο συμβάντος
  • Αριθμοί Σύνδεσης C.L.I.
  • Υπενθύμιση Test Χρήστη
  • Γρήγορη Όπλιση ενός Πλήκτρου
  • Ρολόι Πραγματικού Χρόνου
  • Υπενθύμιση Διαστήματος Service
  • Πραγματικό Τροφοδοτικό 1 Amp
  • Ρύθμιση Αντίθεσης & Φωτεινότητας
  • Ολική & Περιμετρική/Μερική Όπλιση
  • Προειδοποίηση Αυτόματης Όπλισης
  • Λογισμικό Προγραμματισμού VisionLink™
  • Εξωτερικά Πληκτρολόγια & Βιομετρικοί Αναγνώστες
  • Προγραμματιζόμενη Τιμή Τερματικής Αντίστασης
  • CID, SIA, Οικιακή Αναφορά, Φωνή, Αναφορές SMS
  • Μπουτόν Πανικού, Φωτιάς, Ιατρικής Βοήθειας στο Πληκτρολόγιο
  • Συμβατότητα Ασύρματων Συσκευών πολλών Κατασκευαστών
  • Εμφάνιση Ημερομηνίας και Ώρας
  • Ενσωματωμένος Παλμικός Φορτιστής Μπαταρίας
  • Μοναδικό Γραφικό Περιβάλλον Χρήστη με Ελληνικού Μενού
  • Προώθηση κλήσης ON/OFF
  • Προηγμένο RS485 LAN Συστήματος
  • MyAlarm™ Internet Interface Ready
  • Επίβλεψη Ηλικιωμένων
  • Αυτόματος Οπλισμός ανά Υποσύστημα
  • Εικονίδια Κατάστασης Συστήματος
  • Εμφάνιση Θερμοκρασίας
  • Αυτόματη Ρύθμιση Θερινής/Χειμερινής
  • Ώρας Κωδικοί PIN Χρήστη έως 8 Ψηφίων
  • Παλμικότητα Ζωνών
  • Οπλισμός από Απόσταση
  • Εξωτερικοί Αναγνώστες Proximity
  • Αναφορά σε 2 Δέκτες
  • Chime Alarm
  • Σχεδίαση με Ηλεκτρονικές Ασφάλειες
3)ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ IKUSI
Οι νέοι ενισχυτές κεντρικής κεραίας της σειράς NBS έχουν πρωτοποριακή νέα σχεδίαση κυκλωμάτων, ενώ εμφανισιακά ακολουθούν το πολύ όμορφο design της σειράς mini HeadEnd ΟΝΕ και των ψηφιακών διαμορφωτών MAC.
Τα χαρακτηριστικά τους είναι αυτά ακριβώς που χρειαζόμαστε για την Ελλάδα (ειδικές προδιαγραφές που ζητήθηκαν από την IKUSI Hellas) και η λειτουργία τους εξαιρετική τόσο σε αναλογικές συνθήκες, όσο και στο νέο τοπίο της ψηφιακής τηλεόρασης.
Τα νέα μοντέλα είναι : NBS-201, NBS-241, NBS-604, NBS-695, NBS-801, NBS-804, NBS-824, NBS-895.

Η νέα σειρά ενισχυτών κεντρικής έχει ουσιαστικά 3 υπο-ομάδες ανάλογα με την στάθμη εξόδου που απαιτείται και προορίζεται για μεγάλες, μεσαίες και μικρές εγκαταστάσεις αντίστοιχα.
- Η σειρά NBS-800 περιλαμβάνει τα μοντέλα με έξοδο 118 dbμV.
- Η σειρά NBS-600 περιλαμβάνει τα μοντέλα με έξοδο 112 dbμV.
- Η σειρά NBS-200 περιλαμβάνει τα μοντέλα με έξοδο 106 dbμV.

Οι τιμές όλων των μοντέλων είναι πολύ ανταγωνιστικές και η ποιότητα κατασκευής εξαιρετική – όπως άλλωστε όλα τα προϊόντα της IKUSI που κατασκευάζονται στη νέα υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου.
Ο NBS-804 με τις 4 εισόδους είναι αυτός που θα δουλέψει πολύ από την μεγάλη σειρά, αλλά και ο NBS-801 με την μία είσοδο θα έχει επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις περιοχές που καλύπτονται από μία μόνο κεραία.
O NBS-604 με τις 4 εισόδους αναμένεται να είναι το best seller της μεσαίας σειράς.
Ο NBS-204 με τις 4 εισόδους από την μικρή σειρά είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του διάσημου CBA-204S από τον οποίο είναι και καλύτερος και φθηνότερος. Ο NBS-201 με την μία είσοδο είναι κατάλληλος για τις περιοχές όπου απαιτείται μόνο μία κεραία για όλα τα κανάλια, ενώ ο NBS-241 είναι μια ιδιαίτερη παραλλαγή του NBS-201 που ενσωματώνει στην έξοδο του ένα διακλαδωτή 5 εξόδων.

Πέρα από τα κλασσικά μοντέλα για την ενίσχυση των επιγείων σημάτων, υπάρχουν και τα μοντέλα NBS-695 & NBS-895 τα οποία διαθέτουν μία πρόσθετη είσοδο Sat IF με μεγάλη απολαβή και μεγάλη στάθμη εξόδου.
Από την έξοδο του ενισχυτή περνούν ελευθέρα προς την δορυφορική είσοδο όλες οι εντολές για την αλλαγή πόλωσης, έτσι αυτά τα μοντέλα αποτελούν ιδανική λύση για κτίρια όπου θέλουμε χωρίς πολυδιακόπτες να έχουμε σε όλες τις πρίζες δορυφορικό σήμα – εφ’ όσον δεν λειτουργούν ταυτόχρονα πολλοί δέκτες σε διαφορετικές πολώσεις.

Όλοι οι ενισχυτές της νέας σειράς NBS διαθέτουν επιλογή να λειτουργήσουν στο πλήρες φάσμα των UHF 470 – 862 MHz, ενώ με την αλλαγή της θέσης ενός jumper αλλάζει πολύ εύκολα & απλά η περιοχή λειτουργίας τους στο φάσμα που απαιτείται από το LTE, δηλαδή 470 – 790 MHz. Με άλλα λόγια είναι απόλυτα έτοιμοι για το ψηφιακό μέρισμα και την αναμενόμενη “εποχή LTE”.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου