Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του «δράκου» του Γαλατσίου

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΌΤΗΤΑ ΈΔΩΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ, ΚΑΤΌΠΙΝ ΣΧΕΤΙΚΉΣ ΔΙΆΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΊΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΏΝ ΑΘΗΝΏΝ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΤΟΥ 32ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎ, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΣΥΝΕΛΉΦΘΗ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΊΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΎΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΊΕΣ ΣΕ ΒΆΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΊΟΥ.

Πρόκειται για τον Sinani Shkelqim του Bugiare και της Rita, που γεννήθηκε το 1982 στη Αλβανία. Ο 32χρονος συνελήφθη στις 14 Ιουνίου στο πάρκο Ομορφοκλησιάς στο Γαλάτσι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς εντόπιζε γυναίκες που κινούνταν πεζές στην περιοχή του Γαλατσίου κοντά στο πάρκο Ομορφοκλησιάς και με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας και απειλή μαχαιριού, τις οδηγούσε σε ερημική τοποθεσία, όπου τις βίαζε και τις λήστευε αφαιρώντας κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά. Όπως εξακριβώθηκε ο 32χρονος είναι ο δράστης δύο βιασμών και ληστειών σε βάρος γυναικών, που διαπράχθηκαν στις 14 Δεκεμβρίου 2012 και στις 24 Φεβρουαρίου 2013, εντός του πάρκου Ομορφοκλησιάς.

 Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην «προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις». 

ΠΗΓΗ : http://www.eglimatikotita.gr/2013/06/blog-post_198.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου