Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Σύστημα Ωρομέτρησης!!!

Σύστημα Ωρομέτρησης!!!

Οι συσκευές  αποτελούν πρωτοποριακά προϊόντα ασφάλειας εισόδου, ενσωματώνοντας τρεις εναλλακτικές τεχνικές, που μπορούν να λειτουργήσουν παράλληλα ή μεμονωμένα:
  • Αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος
  • Κωδικός πρόσβασης
  • Επαγωγική κάρτα ταυτοποίησης
Η χρήση των συσκευών σας εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο ασφάλειας και ελένγχου πρόσβασης, αναγνωρίζοντας και επιτρέποντας την είσοδο μόνο στους ‘γνωστούς’ χρήστες. Η διαδικασία αναγνώρισης του χρήστη και το άνοιγμα της θύρας εισόδου διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα. Τα υψηλά στάνταρντ της χρησιμοποιούμενης τεχνολογίας, κάνει τη λειτουργία των συσκευών αξιόπιστη και προσδίδει άριστα αποτελέσματα στον εντατικό έλεγχο πρόσβασης.
Η τοποθέτηση γίνεται επιτοίχια στην θύρα εισόδου ενώ η εγκατάσταση είναι απλή και πραγματοποιείται από εξειδικευμένο τεχνικό της εταιρίας μας. Επίσης το λογισμικό που σας παρέχετε με την συσκευή σας δίνει την δυνατότητα να συνδυάσετε πολλές συσκευές για την αύξηση των επιπέδων εποπτείας και να τις διαχειρίζεστε κεντρικά μέσω H/Y. Ταυτόχρονα μπορείτε να εξάγετε αναφορές για τις εισόδους των χρηστών όπως επίσης και να παραγοντοποιήσετε το ωράριο πρόσβασης των χρηστών πάνω στις δικές σας ανάγκες. Έχαι μνήμη για μέχρι 1000 ενεργά δακτυλικά αποτυπώματα
Τέλος, οι συσκευές έχουν μοντέρνο σχεδιασμό, μικρές διαστάσεις (8 (Π) x 20 (Υ) x 5 (Β) εκ.) και είναι αδιάβροχες. Επίσης διαθέτουν LCD οθόνη για την εμφάνιση ενδείξεων λειτουργίας και ανθεκτικό πληκτρολόγιο αφής ενώ έχουν πιστοποιήσεις CE και IP65, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και καλύπτονται από ετήσια εγγύηση καλής λειτουργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου