Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

H Anga Com 2014 ανοίξε τις πόρτες της

Όπως αναφέρει το digitaltvinfo.gr ξεκίνησε 20 Μαΐου η διεθνής έκθεση Anga Com 2014 της Κολωνίας, μία συνάντηση που είναι αφιερωμένη στις αγορές των δορυφορικών, καλωδιακών και ευρυζωνικών υπηρεσιών. Συνολικά συμμετέχουν 450 εκθέτες από 34 χώρες, που θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου έως τις 22 Μαΐου στους χιλιάδες επισκέπτες που προέρχονται από 70 χώρες.
Ως συνήθως, η εκδήλωση χαρακτηρίζεται από την πολυμορφία της, αφού φιλοξενεί ένα πλήθος τεχνολογιών, που ξεκινά από την παραδοσιακή λήψη, τις οπτικές ίνες, και φτάνει έως τις πολλαπλές οθόνες και τα δίκτυα IP.
Η τηλεόραση 4Κ θα έχει επίσης την τιμητική της, αφού η οργάνωση έχει προβλέψει ένα στρογγυλό τραπέζι με τη συμμετοχή ειδικών που θα συζητήσουν το μέλλον της UHDTV, και πως αυτή μπορεί να γίνει μία εμπορική πραγματικότητα, αφού σύμφωνα με μία ανάλυση της Euroconsult έως το 2023 θα υπάρχουν 500 κανάλια ανάλυσης 4Κ και 11.000 κανάλια HD. Οι ειδικοί θα ασχοληθούν επίσης με το νέο πρότυπο δορυφορικών εκπομπών DVB-S2X, που θεωρείται κλειδί για την επιτυχία των μεταδόσεων UHDTV. © Κώστας Παπαζαχαρίου (21/5/2014)

http://www.satleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου