Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

78η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου

ενδυναμωμένος και ενιαίος πλέον Εθνικός Εκθεσιακός Φορέας ΔΕΘ - HELEXPO A.E. ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του και παρά τη δύσκολη περίοδο για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, με την τεχνογνωσία και τη δυναμική του σηματοδοτεί το «θετικό ξεκίνημά» του με την διοργάνωση της 78ης ΔΕΘ.
Με βασικούς άξονες την «KAINOTOMIA την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και την ANAΠΤΥΞΗ την ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ» αλλά και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του θεσμού της ΔΕΘ, ο οποίος εξακολουθεί να έχει τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και να αποτελεί σημείο αναφοράς, τόσο για τους συμμετέχοντες, όσο και για τους χιλιάδες των επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, διοργανώνει την 78η ΔΕΘ από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2013
Η 78η ΔΕΘ εμπλουτίζεται με νέους και ξεχωριστούς τομείς:
•«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ»
•«ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, Hi- Tech, i-Gaming»
•«ΔΟΜΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΕΡΓΑΣΙΑΣ»
•«ΒΙΒΛΙΟ»

Επίσης, συνεχίζονται τα επιτυχημένα αλλά ανανεωμένα αφιερώματα για την «Ελλάδα και την Επιχειρηματικότητα» με τη συμμετοχή επιχειρήσεων μέσω Επιμελητηρίων ή Περιφερειών, την «Ευρεσιτεχνία & Ρομποτική» την «Ενέργεια & τη Δόμηση», το «Αυτοκίνητο» τον «Αγροτικό Τομέα» τον «Αθλητισμό» το «Έπιπλο – Διακόσμηση» και τις «Διεθνείς Συμμετοχές» 
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:00-22:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:00-22:00 
ΕΙΣΟΔΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 7/9: 3,00€
ΚΥΡΙΑΚΗ 8/9: 5,00€
ΔΕΥΤΕΡΑ 9/9-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/9: 3,00€
ΣΑΒΒΑΤΟ 14/9-ΚΥΡΙΑΚΗ 15/9: 5,00€
Οικογενειακό Εισιτηρίου στη τιμή των 10€.
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ: 3,00€ (Ολη τη διαρκεια)
Η διεθνής εμπορική ακτινοβολία και αποτελεσματικότητα της ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ, γίνεται το συγκριτικό πλεονέκτημα, στον ιστορικά και γεωγραφικά ενιαίο, οικονομικό χώρο των Βαλκανίων, της Παρευξείνιας Ζώνης και της Ανατολικής Μεσογείου.
Παράλληλα, η ΔΕΘ - HELEXPO ΑΕ, στο πλαίσιο της 78ης Δ.Ε.Θ. θα αναπτύξει μία σειρά από δράσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα τόσο εντός όσο και εκτός του Εκθεσιακού της Κέντρου με στόχο την προβολή της αλλά και την ενημέρωση των επισκεπτών της. © Κώστας Παπαζαχαρίου (06/09/2013)
 http://www.satleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου