Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

 

DSC – Συστήματα Συναγερμού

Στόχος κι αντικείμενο η ασφάλεια!
Η DSC (Digital Security Controls) είναι παγκόσμιος ηγέτης στην ηλεκτρονική ασφάλεια. Από την ίδρυση της οι ειδικοί της εταιρείας άνοιξαν τα δρόμο για την εξέλιξη των συστημάτων ασφαλείας. Από τους επαναστατικής τεχνολογίας πίνακες συναγερμού έως την καινοτομία συνδυασμού λύσεων IP στα συστήματα συναγερμού αλλά και τα αξιόπιστα πλέον ασύρματα συστήματα συναγερμού, η DSC είναι αδιαμφισβήτητα ο καθοδηγητής των εξελίξεων του κλάδου των συναγερμών.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1979 και έχει μία μακρά ιστορία στο χώρο της καινοτομίας. Αποτελεί πλέον μέλος του μεγαλύτερου ομίλου συστημάτων ασφαλείας παγκοσμίως, της Tyco International! Στον ίδιο όμιλο ανήκουν και οι εταιρείες BENTEL (πυρανίχνευση) και Sur-Guard.
H DSC είναι ένα διεθνές brand με έδρα το Τορόντο. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις παραγωγής της βρίσκονται στον Καναδά και στην Ιταλία. Διατηρεί συνεργασίες με ένα πολύ μεγάλο αριθμό αντιπροσώπων και συνεργατών σε 140 χώρες. Η επιλογή του κάθε συνεργάτη γίνεται με αυστηρά κριτήρια την τεχνογνωσία και άριστη εκπαίδευση πάνω στα συστήματα ασφαλείας.
Οι λύσεις της DSC βασίζονται στην ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΕΥΕΛΙΞΙΑ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ και ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ με στόχο πάντοτε την παροχή λύσεων ασφαλείας που ικανοποιούν 100% τις ανάγκες του πελάτη. Προτεραιότητα επίσης αποτελεί η εύκολη εγκατάσταση και η δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης.
H DSC γνωρίζει το συγκεκριμένο κλάδο καλύτερα από τον καθένα. Είναι πρωταγωνιστής του χώρου για περισσότερα από 30 χρόνια γι' αυτό σε περίπτωση που επιθυμείτε ένα εξαιρετικό σύστημα συναγερμού επιλέξτε χωρίς δεύτερη σκέψη σύστημα συναγερμού DSC!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου